Igazi molett nők, igazi ruhákban

Üzleti hitvallás: a molett nők magas fokú kiszolgálása

Az üzletvezető: Ágnes
Az üzletvezető: Ágnes

A pécsi Lady Molettiben nagyon egyszerűen tetten érhető az áruház hitvallása: mindent megtesznek azért, hogy a teltkarcsú, duci, molett vagy bárhogyan is nevezett, az átlagosnál teltebb hölgyek divatosan öltözhessenek.
Az üzlet tulajdonos-üzletvezetője maga is ebbe a csoportba tartozik.
Méghozzá azon rétegbe, amely kedvességével, humorával és a téma iránti lelkesedésével is átlagon felül teljesít.
De most nem az üzletvezető asszony szorgalmáról, szakértelméről beszélnék.

Pedig mondhatnám, számos alkalommal jár külföldre, hogy csakis minőséget, általa is látott-tapintott anyagból ollózott-varrt ruhákat hozzon az üzletébe. Ide, ahol a polcokon a vásárlói által ismert Leo Guy, Joseph Ribkoff, Pause Cafe, Gelco, ERFO, vagy mondjuk a Tia termékei sorakoznak.

Bátor lányok-asszonyok, akik vállalják önmagukat

Ami számomra igazán izgalmassá teszi az üzletet, az az a merészség, amellyel a Lady Moletti Áruház honlapján nem csak a piacvezető vagy feltörekvő divatcégek prospektus-manökenjei villantják fel a ruhakölteményeket, hanem helyi lányok-asszonyok öltik magukra azokat!

Valódi kabát valódi nőn
Valódi kabát valódi nőn

Ilyesmit eddig csak egy merész kozmetikai világcég reklámjaiban láthattam, ahol úgymond valódi nők mutatták be a márka friss termékeit.
– A sablontól való eltérés bizonyára itt is eredménnyel jár!? – talányoskodom a polcok előtt.
– Ez a most kezdődő téli vásáron ki fog derülni! – feleli Ágnes asszony. Ha jelentős kedvezménnyel, 40-50 százalékkal párosul a kabátok, nadrágok, pulóverek kínálata, mind az üzletben, mind a webáruházunkban, mint ahogy tervezem, akkor egészen biztosan 🙂
– Amúgy – teszi hozzá – most nagyot erősítettem a fehérnemű és háló ruházat felhozatalán. A most beköszönő báli szezon alkalmainak végjátékaihoz ez nagyon jól jöhet! 🙂

***

P.S. 2020.01.22.
Bombaként robbantak Schobert Norbi szavai a weben: 

“És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés.”

A saját üzleti céljaiból eleresztett szövegek éles ellentétben állnak a fenti bejegyzésben szereplő nők felfogásával, életével.
Külön bejegyzést is szenteltem a témának:
> Schobert Norbi marketingje döngő léptekkel megérkezett

A pécsi Lady Moletti webáruház már a nyárra tervez

Tavaszi-nyári ruha kínálat

Szinte hihetetlen, de az előre látásnak vannak olyan objektumai Pécsett, ahol ismerik az előrelátás fogalmát, sőt annak jegyében cselekszenek is.
Ilyen helyet – teszem azt – Pécsett, az Átrium Üzletházban is találhatunk. Úgy hívják: Lady Moletti Divatáruház.
Mint a név elárulja, ez az üzlet a molett hölgyeknek kínál teltkarcsú nőknek való, divatos holmikat. Szoknyát, blúzt, blézert, nadrágot –  télen téli kabátot, nyáron fürdőruhát.
Hogy miképpen jön ide télvíz idején a nyár?

Időben kezdik a szezont a jó kereskedők

Úgy, hogy a pécsi Lady Moletti már kezdi feltölteni kínálatába a nyári kínálatát.
A portékát persze a webáruházában is megvásárolhatja a molett divat minden szerelmese. Akár télen, akár nyáron akarja majd hordani a szebbnél-szebb holmit.

Frissítés: Érdekesség a témában:

Molett modellt keres Pécsett a Lady Moletti

> Szolgáltatásmarketing

Szólj hozzá!