JóKor – ajándék küldemény a kormánytól

Jókor a jó kor

A magyar nyugdíjasok – pechemre és is belelógok eme társaságba – megkaptuk a JóKor című lapot .
A főcím alatt a kitűzött cél így fest: Friss és hasznos információk nyugdíjasoknak.
Hadd osszam meg első benyomásomat a lapszámról a szemtelenül fiataloknak. A címlapon Gubás Gabi “poszter” mosolyog ránk bizalomgerjesztő módon, huncut tincs szalad a két szeme közé, nagyon eltalált a kép.

Nagyon nagy média megoldások

Beljebb interjú a művésznővel, arról kérdezik, hogyan készült fel Dobrev Klárából az Elkxrtuk c. film szerepében. Válaszából kiderül: Ki kell domborítani a karakter emberi arcát.
A címlapon Szijjártó Péter arcképe, közli, a baloldal elvette, a kormáény visszaadja a 13. havi nyugdíjat.

A teljes 6. és 7. oldal a külügyminiszter interjújának ad helyet, így a 8. oldalnak már csak a harmadát kell számára fenntartani. Itt az egész családot bemutató kép is ránk mosolyog, a két felnőtt mellett a három gyerek is. Csodálom, hogy kiskutyát nem mutatnak, az ilyen családi idillhez a politikusok szívesen kérnek ilyesmit.

Nyunyóka néni is a lapokra kerül

Müller Cecília a koronavírus oltásokról beszél, de az interjúja előtt negyed oldalon Müller Cecília édesanyja sütemény-receptjét készíti karácsonyra címmel Müller Cecília édesanyja sütemény-receptjét ismertetik.
Ekkor kicsit elbizonytalanodtam, nem a Hócipő c. lap került-e a kezembe, de megnyugodtam, hiszem oda a 3. oldalra nem írna köszöntőt Orbán Viktor.

Mivel nyugdíjas vagyok, ennyit tudtam egyszerre elolvasni, mert nyugdíjasként is vezetem a vállalkozásom, ezen felül nagyapai minőségben is akad tennivalóm, így aztán lapos propagandára nem jut több időm!

***

A média világából még ajánlom:

Herevasalt vendég a TV2-nél

Média: hazugság és őszinteség a tv-ben, rádióban

Karcsika a televízióban

Újságíró vagy szövegíró írja a PR-t?

“JóKor – ajándék küldemény a kormánytól” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Hol lehet reklamálni, ha ez a lap nem jut el hozzám, hozzánk? Mindketten nyugdíjasok volnánk, sőt már egyik gyermekünk is belelépett a nyugdíjas korba, de a másik sincs messze tőle. Interneten is próbáltam ennek utána menni, de nem jutottam el messzire. Ha ez az állam pénzén készül, akkor mi kimaradottak is jogosultak vagyunk rá.
  Tudomást úgy szereztem róla, hogy azt észleltem, hogy van olyan nyugdíjas, aki ilyen sajtóterméket kap. Engem ebből igazán csupán a keresztrejtvény érdekel.
  Ha netán ehhez a sajtótermékhez csupán zártkörű formában lehet hozzájutni, akkor viszont a közpénz felhasználása nem indokolt, azt meg kell szüntetni,

  Válasz
 2. Kedves Széplaki Úr!
  Tudomásom szerint ez a kiadvány minden nyugdíjasnak ingyen jár. Talán az Önhöz legközelebb eső kormányzati irodánál (például okmányirodánál) vagy országgyűlési képviselőjénél lenne érdemes reklamálnia.

  Válasz

Szólj hozzá!