JóKor – ajándék küldemény a kormánytól

Jókor a jó kor - Aspect

A magyar nyugdíjasok – pechemre és is belelógok eme társaságba – megkaptuk a JóKor című lapot .
A főcím alatt a kitűzött cél így fest: Friss és hasznos információk nyugdíjasoknak.
Hadd osszam meg első benyomásomat a lapszámról a szemtelenül fiataloknak. A címlapon Gubás Gabi „poszter” mosolyog ránk bizalomgerjesztő módon, huncut tincs szalad a két szeme közé, nagyon eltalált a kép.

Nagyon nagy média megoldások

Beljebb interjú a művésznővel, arról kérdezik, hogyan készült fel Dobrev Klárából az Elkxrtuk c. film szerepében. Válaszából kiderül: Ki kell domborítani a karakter emberi arcát.
A címlapon Szijjártó Péter arcképe, közli, a baloldal elvette, a kormáény visszaadja a 13. havi nyugdíjat.

A teljes 6. és 7. oldal a külügyminiszter interjújának ad helyet, így a 8. oldalnak már csak a harmadát kell számára fenntartani. Itt az egész családot bemutató kép is ránk mosolyog, a két felnőtt mellett a három gyerek is. Csodálom, hogy kiskutyát nem mutatnak, az ilyen családi idillhez a politikusok szívesen kérnek ilyesmit.

Nyunyóka néni is a lapokra kerül

Müller Cecília a koronavírus oltásokról beszél, de az interjúja előtt negyed oldalon Müller Cecília édesanyja sütemény-receptjét készíti karácsonyra címmel Müller Cecília édesanyja sütemény-receptjét ismertetik.
Ekkor kicsit elbizonytalanodtam, nem a Hócipő c. lap került-e a kezembe, de megnyugodtam, hiszem oda a 3. oldalra nem írna köszöntőt Orbán Viktor.

Mivel nyugdíjas vagyok, ennyit tudtam egyszerre elolvasni, mert nyugdíjasként is vezetem a vállalkozásom, ezen felül nagyapai minőségben is akad tennivalóm, így aztán lapos propagandára nem jut több időm!

***

A média világából még ajánlom:

Herevasalt vendég a TV2-nél

Média: hazugság és őszinteség a tv-ben, rádióban

Karcsika a televízióban

Újságíró vagy szövegíró írja a PR-t?

Szólj hozzá!

Verified by MonsterInsights