Koala Autorent: modernitás az autókölcsönzésben

Autó műszerfala
Autó műszerfala az autógyártás egy meghatározott szakaszán

Gyors fejlődés az autóiparban

A Koala Autorent ismeri az autógyártás fejlődéstörténetét, és ismeri a változó igényeket is.
Minden autókölcsönzés címszó alatti általuk kínált autóban ott a légkondícionáló. A szolgáltatás sokirányú igények kielégítésére képes.
De ne szaladjunk ennyire előre…

Az első robbanómotoros autót éppen 160 éve, az első benzinmotoros autót, illetve Benz világelsőnek tekintett járművét majd 140 éve készítették el. 1902-ben már létezett a tárcsafék, 1926-ban megvalósították a szervokormányt. Bíró József László, a golyóstoll világszerte ismert feltalálója 1930-ban automata sebességváltott dolgozott ki, bár ezt közvetlenül nem használta fel a prototípust megvásárló General Motors. 1958-ban készült el az első hárompontos biztonsági öv, aztán jött a ma már megszokott légzsák 1974-ben, az ABS-fékrendszer 1982-ben. 1990-től létezik autóba szerelhető műholdas navigációs rendszer.

Hihetetlen fejlődés kísérte az autóipart, a gazdaság motorjaként a majd évszázadnyi idő során. A 21. századra a biztonság, a gazdaságos és környezetbarát működés is fontossá vált az autógyártásban. Napjainkra pedig a hosszú élettartam mellett a minél egyszerűbb javíthatóság, a járművek újra felhasználhatósága vált fontos szemponttá. Nem beszélve a hibridautók, az elektromos motorok megjelenéséről, és az önvezető kocsikkal folytatott kísérletekről.

Minden kategóriában többféle autót kínál a Koala!

A budapesti Koala Autorent, a nagy multinacionális társaságok közt is jól teljesítő autókölcsönző. Megbízható, jól karbantartott gépkocsikat biztosít kitűnő díjazás mellett. A vezető autógyárak kisfogyasztású, klimatizált és gondosan szervizelt járművei között automata és manuális sebességváltós is található. Az ülések száma szerint öt- vagy hétüléses, illetve nyolc-kilenc üléssel rendelkező autókat is kínálnak bérbeadásra. Az autókon mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncs található.

Nézzük meg, ügyfeleik milyen érvek mellett választják a Koalát!

  • „Három ok miatt választom ezt az ügynökséget. (J. K.)
  1. az autót a belvárosban is átadja-átveszi a cég
  2. az ár
  3. kimagasló szintű és gyors szolgáltatások.

Barátaim, ha Magyarországon jártok, ajánlom, hogy béreljetek autót a Koala Autorenttől!”

  • S. B.: „Mind felvételkor, mind a leadáskor pontosak és nagyon rugalmasak voltak. (…) Az online felület kellemesen használható a foglaláshoz, a foglalást gyorsan visszaigazolják. Reptéri felvétel és leadás is lehetséges. Nem kell hitelkártya. (…) Az autó tiszta és jó állapotú volt. A hűségprogram egy nagyon jó bónuszt jelent.
  • H. D.: „Nagyon segítőkész és barátságos emberek. Öröm bérelni.”
  • E. M.: „A Koala, amely a Mamut üzletházban van, azaz lényegileg a belvárosban, mindenhonnan gyorsan és kényelmesen elérhető. (…) Éltem is a lehetőséggel, és egy kiváló hibrid Toyota Corollát kaptam viszonylag jó áron, amelyet igen könnyű és kellemes volt vezetni. A bérbeadást hozzáértő és kedves munkatársak végezték. Külön figyelemre méltó, hogy kérésre számos szolgáltatást nyújtanak ingyen (ideértve a különböző méretű gyereküléseket, GPS-t, stb.), ami adott esetben sokat számít. (…) …amikor személyautót kell majd bérelnem, szívesen jövök vissza a Koalához.”

A Koala autóbérlésnek vannak további érvei! Ezt írják a honlapjukon:

  • „Hogy végképp meggyőzzünk, elmondjuk még, hogy kedvezményes áron szállítjuk ki neked a kiválasztott járművet Budapesten belül oda, ahová szeretnéd!
  • Ha nem vagy elégedett az átadott autóval, akár egy teljes nap után is visszakapod a teljes bérleti díjat.
  • Pénzvisszafizetési illetve elégedettségi jótállást csak mi kínálunk!”

A Koala Autorentről másutt olvasható:

Az autóbérlés, az autókölcsönzés hátteréről

Az autózás jövője és az autóbérlés

Autóbérlés – nagyvárosi szolgáltatás

Szólj hozzá!